м. Київ м. Біла Церква

Вітаємо з Днем юриста!

 Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем юриста!

       Сьогодні в Україні відбувається становлення соціально орієнтованої, демократичної, правової держави, утвердження прав та свобод людини. І провідна роль у цьому процесі, безумовно, належить юристам — вартовим законності й правопорядку. Адже ще з часів Давнього Риму саме юристи вважалися елітою нації та забезпечували перехід суспільства від звичаїв до законів і від законів до державотворення.

       Латинське «juris» означає не тільки «право», а й «справедливість». Для юристів це символ верховенства права. Висока честь і величезна відповідальність — бути юристом. Адже забезпечення прав і свобод кожного громадянина держави, зростання правової культури народу та суспільства залежать саме від нас — адвокатів, суддів, нотаріусів, юристів-консультантів, працівників правоохоронних органів, учених-юристів.

       У цей знаменний день я глибоко переконаний в тому, що ваші фахові знання, професійна майстерність, творчий підхід та інтелектуальний потенціал стануть запорукою здійснення та забезпечення демократичних реформ у нашій державі, гарантією її впевненого поступу вперед.

       Щиро бажаю вам професійних успіхів, міцного здоров’я, благополуччя, натхнення та твердої віри в ті високі ідеали, до яких ми прагнемо на шляху утвердження закону та справедливості.

З повагою та найкращими побажаннями,

Керуючий АБ "Поліщук та партнери"                                  Поліщук В.А.

 

 
 



Задати питання адвокату:

(не публікується на сайті)
(не публікується на сайті)